Lån penge hurtigt hos PRIMA LÅN

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i PRIMA LÅN
Lånebeløb fra 15000 til 75000 kr
Sats fra 20.7 til 36.8%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder Bankkonto,
Behandlingstid for ansøgning Du får svar med det samme
Udbetalingstid Når du er blevet godkendt til lånet vil det blive overført samme dag
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Prima Lån

Prima lån er en klassisk låneformidler på nettet, som tilbyder lån til danskere online. Selskabet er en del af Better Rates A/S som har adresse i København. Selve kreditudbyderen bag Prima Lån er låneselskabet Basisbank A/S. Foretagendet er ærkedansk og al kommunikation foregår derfor naturligvis på dansk.

Lånebetingelser

Hos Prima Lån kan der optages lånebeløb på alt fra 7000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Lånetiden er stort set op til dig. Minilånet kan tilbagebetales over alt fra 12 til 72 måneder. Selve renten varierer alt efter det kviklån du vælger, men de ligger normalt på alt fra 9,95 % til 29,85 %. Der er lige nu ingen rentefrit lån at hente, så du skal altså forvente at betale den pålydende rente på lånet.

Et eksempel på et 7000 kroners lån hos Prima Lån kunne være:

Lånebeløb: 7000 kroner

Lånetid: 12 måneder

Variabel debitor-rente: 9,95 % - 29,85 %
ÅOP: 39,16 % - 64,77 %

Månedlig ydelse: 697,47 - 769,44 kroner

Samlet tilbagebetaling: 8369 - 9233 kroner
Stiftelsesomkostninger: 569 kroner

Sådan ansøger du om et lån

Det er nemt og enkelt at anmode om et Primalån. Konto behøver du ikke have hos låneudbyderen, for det hele foregår online og direkte fra sitet.
Du skal gøre følgende for at ansøge om et lån på sitet:

 1. Klik dig ind på primalån.dk
 2. Anfør hvor meget du ønsker at låne via diagrammet øverst på forsiden af sitet
 3. Anfør hvor lang en løbetid, du ønsker på lånet (også i diagrammet)
 4. Se allerede nedenfor hvilken ydelse pr måned du kan forvente på dit lån
 5. Godkend låne-dataen og søg om lånet ved at trykke på det grønne ‘Ansøg her’ ikon.
 6. Afvent opkald eller mail fra låneudbyderen.

Godkendelse eller afvisning vil foregå indenfor få minutter, og selve udbetalingen af lånet vil finde sted på få timer.

Kan man oprette en Prima Lån konto?

Nej, man opretter sig ikke med konto. Der er tale om et låneformidlings-site, så der kan ikke oprettes konto som var det i en almindelig bank. Du vil derfor ikke støde på fænomener som Prima Lån min konto eller ‘min side’. Login foregår som på alle andre større danske sites via NemId. Det er en nem og sikker løsning for danske kunder.

Krav for lån

Kravene for at optage lån i Basisbank via Prima kredit er ikke meget anderledes end hos andre låneudbydere. Der er visse enkelte store kriterier, som skal være opfyldt før man kan opnå kredit. Lån penge, men opfyld følgende kriterier først:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller have et aktuelt inkasso forhold
 • Du skal kunne fremvise en årlig indtægt på minimum 150.000 kroner.

Udbetaling - sådan får du pengene

Når du først er blevet godkendt til dit lån, så vil du indenfor få timer eller morgenen efter få udbetalt dine penge. Kreditten udbetales ikke kontant, men online til den konto, som din NemId er bundet op til. Dermed kan pengene kun udbetales til dig, og man undgår alvorlige fejl i udbetaling af primalånene.

Sådan tilbagebetales et lån hos Prima Lån

Den Prima kredit, som du har lånt kan tilbagebetales over alt fra 12 til 72 måneder. Tilbagebetalingen foregår i månedlige rater, men andre muligheder er også tilstede. Kontakt selskabet, hvis du eksempelvis ønsker at tilbagebetale hele beløbet på en gang, hvis du har pengene. Det er en mulighed. Der kan ikke betales med kontanter. Lånene tilbagebetales udelukkende online. Som udgangspunkt kan primalånene ikke omlægges, forlænges eller udskydes, men man er altid velkommen til at tage kontakt til selskabet med en forespørgsel herom.
Misser man en tilbagebetalings-rate kan man ende med at blive straffet med mora-renter.

Anmeldelser af Prima Lån på Trustpilot

Der tales generelt ganske fint om låneudbyderen på diverse anmelder-sites på nettet. Både på Trustpilot og andre. Der udtrykkes stor begejstring over låneprocessens tempo og at pengene udbetales relativt hurtigt. Udover det er flere brugere glade for at Prima Lån loginnet er sikret med NemID. Det giver en ‘safe’ fornemmelse, skriver flere brugere.

Fordele og ulemper

Alle låneudbydere har gode og mindre gode sider. Sådan er det også hos Primalån, der ikke går fri for visse ulemper i sin service. Her følger de 3 mest åbenlyse fordele ved selskabet samt de 3 mest åbenlyse ulemper og mangler:

De 3 største fordele:

 • God og omfattende kundeservice
 • Hurtig betjeningstid i låneprocessen
 • Hurtig udbetaling af penge

De 3 største ulemper:

 • Ingen mulighed for mikrolån under 7000 kroner
 • Svært at gennemskue den eksakte rente ud fra Prima Låns hjemmeside
 • Ingen mulighed for lån over 75.000 kroner

Prima kontakt og kundeservice

Hvis du har et spørgsmål til dit lån eller til dit Prima login, så står kundeservice altid parat til at hjælpe dig. Kontaktes udelukkende på mail i hverdagen mellem 10.00 og 14.00 mandag til fredag. Selskabet holder til i Vestergade 3 i København, men har ikke nogen fysisk filial som sådan. Al henvendelse er online.

FAQs

📌 Kan man forblive anonym, når man optager lån?

Man kan delvist bevare sin anonymitet, når man ansøger om kredit. I hvert fald vil dine låne-oplysninger ikke nå ud til andre end den medarbejder, som sidder med din sag. Hos Prima har alle tavshedspligt, så din sag forbliver et anliggende mellem dig og den pågældende medarbejder. Du skal dog opgive dit navn og adresse og dit Prima Login bliver via dit NemId. Så lidt information er man altid nødt til at give.

📌 Kan man få et lån selvom man er registreret i RKI eller har en igangværende inkasso-sag?

Som udgangspunkt opererer Prima Lån ikke med udbud af lån til kunder, der har et aktuelt inkasso-anliggende igang. Man må heller ikke være registreret i RKI. Så man skal kunne fremvise dokumentation for, at man er en ordentlig betaler, og at der ikke er en frisk fortid med problematiske lån, som ikke er blevet tilbagebetalt eller lån der er blevet misligeholdt af den pågældende låntager. Er man noteret et sted, så kan man ikke komme i betragtning til et lån.

📌 Skal Prima Lån vide hvad mit lån skal bruges på?

I gamle dage skulle man stort set altid berette om formålet for de penge, man ønskede at låne hos en låneudbyder. Det kunne for nogle være en kilde til uro og irritation, hvis man netop ikke ønskede, at nogen skulle vide noget om det. Heldigvis har Prima Lån ingen interesse i at snage i folks intentioner med de lånte penge. Hvis man kan blive godkendt til lånet, så spørger Prima ikke ind til andet, og slet ikke til formålet med lånet.

📌 Jeg er 18 år, kan jeg foretage et lån?

Prima har et krav til alle låntagere om at de skal være fyldt 21 år. Selvom myndighedgrænsen i Danmark er 18 år, så forbeholder Prima Lån sig retten til kun at udbyde lån til folk over 21 år. Der stiller dog ingen krav til om et lån tages af en voksen i den pågældende familie, hvis nogen ønsker at tage lånet og overhænde lånesummen til den pågældende 18 årige.

📌 Hvad sker der hvis jeg misligeholder et igangværende lån hos Prima?

Misligeholdelse kan være mange ting. Og kommer i forskellige grader og alvorligheder. Er der tale om en forglemmelse i forbindelse med en manglende betaling på en måned, så vil man som udgangspunkt få en notifikation dagen efter betalingsdatoen, hvor man bliver mindet om, at man har overskredet datoen. Udebliver betalingen fortsat, vil der blive pålagt morarenter på betalingen. I sidste ende kan der varsles inkasso, såfremt pengene fortsat ikke betales.

Virksomhedskontakter PRIMA LÅN
Officielle site www.primalån.dk
Adresse Better Rates A/S Vestergade 3A, 1456 København K

Anmeldelser af PRIMA LÅN 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg ledte overalt på nettet for at finde et rimeligt lån med rimelige renter. Det kan være en jungle, at navigere i de mange tilbud hos forskellige låneudbydere, men det kan være en lige så stor opgave, at navigere i alt det, der står med småt. Sådan var det ikke hos Prima Lån. Alle forhold om rettigheder, renter og regler var ret transparente, så jeg vidste præcist, hvad jeg havde med at gøre. Det var rart, og det var en af de afgørende faktorer i valget af Prima Lån.

Jeg havde hårdt brug for penge til mine studier, men var bange for at en gammel inkasso-sag ville forhindre hele processen. Jeg forhørte mig hos Prima Lån, som var villige til at tildele mig lånet, eftersom min inkasso-sag ikke længere var aktuel. Jeg har siden lånet overholdt alle betalinger til Prima Lån og har aldrig hørt en eneste kritik fra selskabet.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde