Lån penge hurtigt hos SIMBO

4.6
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
0%
per dag

Rabatkode på 0% i rente per dag, til dit første lån hos SIMBO

Ansøg om lånet på SIMBOs hjemmeside, skriv rabatkoden, og få så dit første lån til 0% i rente per dag.

Lånevilkår i SIMBO
Lånebeløb fra 500 til 30000 kr
Sats fra 24.9%
Frist fra 30 til 365 dage
Alder, år fra 19 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Du vil få svar direkte på skærmen, så snart du har udfyldt og godkendt din ansøgning
Udbetalingstid Indenfor 30 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Simbo

Med et Simbo lån kan du optage en kredit på helt op til 15.000 kroner allerede idag. Du får pengene udbetalt bare 30 minutter. Du opretter dig som kunde på Simbo’s hjemmeside, gennemgår en kreditvurdering som kun tager 2 minutter og bliver du godkendt, har du pengene indenfor bare en time. Nemt, simpelt og uden skjulte gebyrer.

Bag Simbo står firmaet Capitolia Aps, som har SIA Fincap i ryggen, et Lettisk firma med mange års erfaring om låneudbyder. Dette gør det trygt at låne hos her. De tilbyder kviklån og kreditter helt ned til 100 kroner og op til 15.000 kroner.

Lån betingelser

Simbo laver individuelle kreditvurderinger og baserer din rentesats på dine individuelle oplysninger. Men de har dog enkelte lånevilkår, som alle deres kunder skal leve op til.

 1. Du kan kun få lån, hvis du er dansk statsborger
 2. Have en dansk folkeregisteradresse
 3. Du må ikke have en registrering i RKI eller Debitor Registret

Sådan ansøger du hos Simbo

Ønsker du en kreditkonto her, skal du søge via deres hjemmeside. De tilbyder lang løbetid på lånet, så det er op til dig at finde ud af, hvor meget du vil låne og hvor længe lånet skal løbe over. Du skal bare bruge deres låneberegner:

 • Flyt cursoren på baren, for at indtaste lånebeløbet
 • Gør det samme for valg af løbetid
 • Udfyld dokument med personlige oplysninger
 • Underskriv ved hjælp af dit NemID

Bliver du godkendt til kreditten, underskriver du med dit NemID og pengene er på din konto 30 minutter efter. Derudover kan du få en måned gratis. Dette betyder, at hvis du tilbagebetaler indenfor de 30 dage, er dit lån gratis. Så ved du, at der kommer penge ind på kontoen om en måned, men du står og mangler dem lige nu, er dette den optimale løsning for dig.

Simbo tilbyder kredit i stedet for lån. Dette betyder helt praktisk, at du kan vælge ikke at afbetale på lånet, hvis økonomien er stram en måned, men blot afbetale renterne. Det skal dog siges, at jo hurtigere du afbetaler din kredit, jo billigere bliver lånet.

Når dit lån er godkendt, får du et Simbo login. Dette login skal du bruge, for at få adgang til din konto. Her kan du gå ind på ‘min konto’, hvor du kan se alle dine oplysninger. Dette giver fuld gennemsigtighed og gør det nemt, trygt og overskueligt for dig, at optage dit nye lån eller kredit.

Din Simbo konto

Dit Simbo login giver dig adgang til ‘min konto’. Når du er logget ind, går du videre ind på ‘min side’. Her kan du danne dig overblik over din Simbo kredit og dine renter. Du kan også se hvornår og hvor meget du skal betale i renter om måneden, lånets løbetid mm. Dette gør det nemt og gennemsigtigt at optage et lån!

Hvis du vælger at tilbagebetale dit lån før tid, kan du også gøre det helt gratis via Simbolån ’min side’. Her kan du se hvor længe du har tilbage på din afbetaling, hvordan du tilbagebetaler og også, at det i modsætning til mange andre lån, ikke bliver straffet med gebyrer når du tilbagebetaler før tid.

Krav for optagelse af lån

Du kan, helt safe, optage lån hos Simbo, hvis du opfylder disse krav:

 • Du skal have et dansk statsborgerskab
 • Er uden registrering i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Have dansk adresse

Sådan får du pengene

Pengene findes på din konto allerede 30 minutter efter du har godkendt dine låne-papirer. Dette gør du med dit NemID, hvilket øger både sikkerheden og hastigheden af udbetalingen. Du vil kunne se beløbet på din netbank eller via dit netbank app.

Simbo anmeldelser

For at du kan føle dig safe, når du optager et nyt lån, især hos en nye långiver, anbefaler vi at du undersøger dem på nettet. Hvi du søger på ‘Simbo Trustpilot’, vil du se en lang række anmeldelser og få indblik i andres erfaringer med samme låneudbyder. Har du selv erfaringer med en låneudbyder, kan du med fordel dele dine erfaringer. Dette vil hjælpe både firmaet, men også andre mulige kunder med, at tage det valg som passer bedst til dem.

Simbo kontakt

Hvis du sidder med nogle undringer eller spørgsmål vedrørende låneprocessen eller dit/dine eksisterende lån, så kontakt Simbo via chat funktionen på deres hjemmeside, på tlf eller e-mail.

Telefon: 44 22 60 90 eller e-mail kundeservice@simbo.dk

Adresse: Østergade 12, 1100 København Ø

Simbo åbningstider: Alle hverdage mellem 08.00 og 19.00

Virksomhedskontakter SIMBO
Officielle site www.simbo.dk
Adresse Østergade 13, 1100 København K
Telefon 44226090

Anmeldelser af SIMBO 5

4,6
5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Der var en del dokumenter, jeg skulle underskrive, før jeg kunne finde ud af, om jeg kunne få lånet. Og nogle af disse blev væk undervejs, men der var det smart med min Simbo konto, som er et sted, hvor alting omkring lånet er samlet. Her kunne jeg igen finde papirerne plus anden information omkring mit lån.

Jeg er godt tilfreds, selv om jeg havde lidt problemer undervejs i min ansøgning om lånet. Det gjaldt omkring mit Simbo login, som jeg ikke helt forstod. Derfor tog jeg telefonisk kontakt til medarbejderne, men det tog lidt tid, før jeg fik fat i en, der kunne hjælpe mig. Men derefter gik det meget let, og medarbejderen afhjalp alle problemerne.

Det var lidt svært at få fat på den rigtige person, da jeg oplevede problemer med mit Simbo login. Men jeg kom til sidst igennem til den rigtige, som både undskyldte at jeg var blevet kastet lidt rundt mellem rådgivere og som fiksede mit problem med det samme. Så alt gik i orden til sidst og siden har det kørt helt fint.

Da jeg havde udfyldt min låne-ansøgning, fik jeg svar med det samme. Heldigvis blev jeg godkendt! Efterfølgende fik jeg sendt en masse papirer, som forsvandt i min indboks. Men de var heldigvis at finde på min Simbo konto, så jeg lige kunne få overblik over mit lån. Det er rigtigt rart, at det hele ligger samlet der på ét sted.

Jeg har lige betalt min sidste afbetaling på mit Simbo lån. Jeg er en yderst tilfreds kunde. Får jeg nogensinde brug for et hurtigt lån igen, så vender jeg tilbage til dem. Jeg vil anbefale dem til mine venner også. Så er du i tvivl om hvor du skal tage dit hurtiglån, så kan du trygt gøre det hos Simbo.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %