Lån penge hurtigt hos SPARGO FINANS

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i SPARGO FINANS
Lånebeløb fra 10000 til 150000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 3600 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Behandlingstid for ansøgning For en time
Udbetalingstid Enten den dag eller senest dagen efter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder muligheden for optage et lån mellem 10.000 og 150.000 kroner. Her et tale om et forbrugslån, som man selv kan bestemme, hvad man vil bruge til. Man søger om lånet via hjemmesiden Spargofinans.dk, hvor man også kan vælge løbetid mellem 12 og 20 måneder. Lån penge let og hurtigt, og få pengene udbetalt næsten med det samme.

Lånebetingelser

Der findes mange typer af lån på markedet såsom kviklån og minilån, men hos Spargo Finans er der tale om et forbrugslån – beløbet ligger mellem 10.000 og 150.000 kroner og er dermed ikke penge, der kan erstatte den private opsparing. Snarere penge, der kan anvendes, hvis man har brug for luft i økonomien eller skal foretage investering eller større køb.

Når du beslutter, hvilket beløb du gerne vil låne via dit Spargo Finans lån, er næste skridt at finde ud af, hvor lang løbetiden skal være. Som med alle andre lån er forbrugslånet ikke et rentefrit lån, og det betyder, at man skal betale mere tilbage, end man låner. Derfor bør man regne ud på forhånd, hvor meget man kan tilbagebetale hver måned. Spargo Finans tilbyder en løbetid mellem 12 og 120 måneder.

Hos Spargo Finans findes der en rente på 26,08 procent, men denne er variabel. Hvis du vil vide nøjagtig, hvor meget du kommer til at betale tilbage, når renterne regnes med, så kan du kontakte virksomheden for at få det nøjagtige beløb.

Sådan ansøger du hos Spargo Finans

Hvis du beslutter at ansøge om et lån, kan du gøre dette via hjemmesiden, hvor du også får mulighed for at holde øje med min side og se, hvordan lånet løbende ser ud. Selve ansøgningsprocessen tager kun et par minutter.

Sådan foretager du ansøgningen:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg din løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger.
 4. Login med NemID
 5. Ansøg via NemID

Hvis du ansøger og dermed foretager dit Spargo Finans login i kontorets åbningstid, kan du allerede få svar inden for en time.

Spargo Finans – min konto

Når du ansøger om et lån, får du samtidig adgang til min side og min konto som redskaber til at holde styr på din personlige økonomi. Når du opretter denne konto, kan du se oplysninger om renter og tilbagebetalingens nuværende størrelse. Dette beløb regnes præcist ud, når du ansøger om lånet hos Spargofinans.dk, og du kan holde løbende øje på din Spargo Finans konto.

Krav for at få et Spargo lån

Vil du gerne have et lån, så er der nogle krav og betingelser: Du skal være fyldt 18 år og må ikke være registreret i RKI eller have udeståender med inkasso. Derudover skal du opfylde de almindelige betingelser og kriterier for kreditvurdering.

Der bliver set nærmere på forbrugerens økonomi i forhold til nuværende indkomst, og om der førhen har været problemer med kreditværdighed – her skal du muligvis eftersende forskellige dokumenter såsom kopier af pas/kørekort, årsopgørelse og lønsedler.

Hos Spargo Finans skal der dog ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive indsat på din konto enten samme dag eller dagen efter, hvis det vurderes, at du lever op til kravene.

Sådan får du pengene

Pengene bliver indsat på din konto, når kontrakten er godkendt. Dette kan ske med det samme (senest næste dag), hvis låneaftalen underskrives med NemID. Tjek din netbank for at se, om pengene er gået ind – det kan gøres via computeren, eller hvis din bank har en app.

Hvis du ønsker en fysisk kontrakt i stedet for at skrive under med NemID, så sendes den med posten. Herefter skal du underskrive den og sende den tilbage. Når Spargo Finans modtager kontrakten i underskreven tilstand, udbetales pengene.

Tilbagebetaling af lånet

Hvis du optager et lån hos Spargo Finans, skal dette betales tilbage – med renter. Renten afhænger af lånebeløb og løbetid, og det vil derfor være forskelligt, hvor meget du skal betale tilbage hver måned. Dette beløb regnes præcist ud, når du ansøger om lånet hos Spargofinans.dk, og du kan holde løbende øje på din Spargo Finans konto.

Ved tilbagebetalingens start bliver denne ofte tilmeldt Betalingsservice, så et fast beløb trækkes hver måned. På den måde er man også sikker på, at pengene trækkes rettidigt, så man ikke får morarenter eller problemer med inkasso. Hvis du er i tvivl, kan du holde øje med tilbagebetalingsraterne i din netbank. Hvis din bank har en app, kan du også holde øje her.

Brugeranmeldelser af Spargo Finans fra Trustpilot

En del danske forbrugere har valgt at tage et lån hos Spargo Finans. Trustpilot har samlet anmeldelser fra forskellige brugere, og her kan man tydeligt se, at her er tale om en lånevirksomhed, der virkelig gør meget for at opretholde en solid kontakt til kunderne. Hurtigt efter ansøgningen om et lån hos Spargofinans.dk oplever kunderne en god kontakt og kundeservice fra virksomheden, hvilket også er et af deres løfter på hjemmesiden.

Fordele og ulemper

Her lister vi fordele og ulemper ved at foretage lån hos Spargo Finans:

Fordele

 • Let at ansøge om lån
 • Tilbagemelding efter kort tid
 • Hurtig udbetaling af penge
 • Mulighed for selv at vælge løbetid
 • Omfattende kundeservice

Ulemper

 • Renten kan blive høj
 • Mange krav for at blive godkendt
 • Lidt udfordringer med kontakten, ifølge flere Trustpilot-anmeldelser

Spargo Finans kontakt

Her kan du se kontakt informationerne:

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C, Danmark

Telefonnummer: 99 99 95 55

Spargo Finans åbningstider: Man-Søn 8-22

Hjemmeside: Spargofinans.dk

Spargo Finans FAQ

📌 Hvordan får jeg et lån hos Spargo Finans?

Ved at besøge hjemmesiden Spargofinans.dk kan du finde en hurtig guide til, hvordan du kort og enkelt søger om et lån direkte via hjemmesiden. Dette kan gøres på få minutter. Hjemmesiden viser, hvad du skal udfylde, og her er tale om kun få trin. Herefter får du hurtig besked om, hvorvidt du kan blive godkendt til lånet.

📌 Hvem kan få et lån hos Spargo Finans?

Alle over 18 år kan søge om et lån, men for at opnå godkendelse skal du opfylde de gængse krav om både kreditvurdering og økonomiske forhold. Du må ikke være registreret i RKI eller have udeståender med inkasso. Spargo Finans ser herefter nærmere på din individuelle økonomi for at sikre sig, at du er i stand til at tilbagebetale lånet.

📌 Hvor mange penge kan man låne?

Spargo Finans tilbyder et såkaldt forbrugslån, der betyder, at der lånes penge til for eksempel at gøre forbrugeren i stand til at få luft i den daglige økonomi, eller hvis der skal foretages investeringer eller større indkøb. Spargo Finans tilbyder derfor muligheden for at kunne låne imellem 10.000 og 150.000 danske kroner.

📌 Hvor længe går der, før jeg kan få pengene udbetalt?

Når du har ansøgt om et lån via hjemmesiden Spargofinans.dk, skal virksomheden vurdere, om du lever op til kravene. Til denne proces kan det kræve, at du eftersender dokumenter, som skal danne basis for vurderingen. Du vil ofte få svar inden for en time (i åbningstiden), og pengene bliver udbetalt senest dagen efter, at kontrakten er godkendt.

📌 Er det risikabelt at foretage et lån hos Spargo Finans?

Det er ikke risikabelt at foretage et lån. Du behøver ikke at godkende kontrakten, hvis du fortryder, og det er uforpligtende at ansøge. Du bør dog være sikker på, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet, og vær i den forbindelse opmærksom på, at der vil være renter på – det betyder, at du ved et lån kommer til at betale flere penge tilbage, end du har lånt. Denne rente vil fremgå af den endelige aftale.

Virksomhedskontakter SPARGO FINANS
Officielle site www.spargofinans.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C
Telefon 99999555

Anmeldelser af SPARGO FINANS 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har været på Spargofinans.dk for at foretage et lån, og jeg vil især karakterisere virksomheden ved at være meget omhyggelige med kontakt og meget ivrige efter både at kunne tale og skrive med mig. Kundeservicen er dermed meget omfattende, og jeg oplevede ofte at blive kontaktet af virksomheden – måske en smule i overkanten, men det viser, at de er interesserede i at indgå en aftale.

Jeg har fået en rigtig god behandling, da jeg ville optage et Spargo Finans lån, hvilket viser, at kundeservicen er helt i top. Medarbejderne er flinke og venlige og gode til at hjælpe med mine lånemuligheder. De virker kompetente og er gode til at forklare aftalerne. Jeg oplevede også at få et rigtig godt tilbud fra Spargo Finans – også selv om renterne var lidt høje. Jeg vil klart anbefale denne virksomhed.

I min kontakt med Spargo Finans har jeg oplevet, at virksomheden er meget kontaktsøgende og har stærkt for øje at komme med tilpassede tilbud. Kundeservice var meget omfattende, idet den ansatte fra Spargo Finans flere gange forsøgte at give mig nye tilbud, som måske ville passe bedre til mine behov. Ydermere fandt jeg ud af, at flere tilbud fra Spargo Finans også kunne inkludere forbrugerprodukter såsom fjernsyn og computere.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde