Lån penge hurtigt hos TANDO LÅN

4.3
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i TANDO LÅN
Lånebeløb fra 8000 til 70000 kr
Sats fra 49.9%
Frist fra 365 til 1080 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 24 timer
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Få et hurtigt lån via din Tando Lån konto

Som kommende låner, navnligt et lån online, herunder kviklån, er der helt utroligt mange muligheder, der hurtigt åbner sig, når man tager sagen i egen hånd, og undersøger tilbuddene online. Et af disse er Tandolån, der som noget ganske særligt tilbyder lån, også selvom du står registreret som dårlig betaler/skyldner (RKI/Debitor Registret).

Lånevilkår

På deres forside kan man hurtigt danne sig et overblik over ens muligheder med et Tando Lån login. Det fremgår nemlig, at man kan låne mellem 8.000 og 70.000 kr., og løbetiden kan være mellem 12 og 60 måneder – det afhænger dog også af lånebeløbets størrelse. Eksempelvis kan man med et lån på 10.000 kr. have 12-36 måneders løbetid, mens man med et lån på 50.000 kr. kun kan have mellem 36 og 60 måneders løbetid. Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er på maksimalt 49,9 %. Låner man eksempelvis 12.000 kr. over 12 måneder via sin Tando Lån konto, skal man i alt tilbagebetale 14.840,4 kr.

Tando Lån ansøgningsproces

En meget simpel årsag til, at lån online er blevet så populære, er den altid nemme og enkle ansøgningsproces. Inden du overhovedet får en Tando Lån ”min side” er det virkelig let at ansøge om et lån:

 1. Du vælger dit ønskede lånebeløb
 2. Du vælger din ønskede løbetid
 3. Du udfylder information om dig og din kautionist
 4. Du godkender med NemID og venter på at få pengene udbetalt

Pengene vil så blive udbetalt til din kautionist. Om du så herfra får pengene direkte, eller om I aftaler noget andet, er op til jer. I kan forvente at få pengene udbetalt inden der er gået 24 timer.

Tando Lån – min konto

Når du har fået dit lån godkendt og dine penge udbetalt, vil du kunne tilgå en særlig side på deres hjemmeside, hvor du kan få et nemt overblik over dit lån. Dit Tando Lån login er din e-mail eller dit tlf. nr., samt dit CPR-nummer, som du indtaster, hvorefter du får et link tilsendt. Dette link bruger du så til at logge ind, og det gælder i 30 dage. Logget ind kan du hurtigt og enkelt tilgå al den information du har brug for, vedrørende dit lån. Det kan f.eks. være, hvornår du skal betale næste ydelse, eller hvor meget du mangler at tilbagebetale totalt set. Denne funktion kaldes også Tando Lån ”min side”.

Lånekrav

Som nævnt tidligere, kan du faktisk godt låne, selvom du står i eks. RKI. Dette er meget atypisk for lån generelt, ikke mindst kviklån og lån online. Men det er altså muligt her, og det er takket være kautionisten, der kan stå inde for dig. Denne skal du nemlig selv finde, og det kan f.eks. være en ven eller et familiemedlem.

Der gælder skarpere krav til kautionisten hos Tandolån, men for låntageren er kravene blot:

 • Du skal være mindst 18 og maksimalt 80 år.
 • Du skal have en kautionist, der kan stå inde for dig, og betale hvis noget går galt.
 • Det er desuden at krav at du er dansk statsborger.

Det er dog en utrolig dårlig idé at optage et lån, hvis man ikke regner med at kunne betale det tilbage til tiden. Derfor bør man selv stå lige så stærkt og sikkert som kautionisten, så det netop kun bliver en nødløsning i yderste instans, og ikke blot noget, man ”falder tilbage på”.

Udbetaling

Pengene bliver som sagt udbetalt direkte til kautionisten. Dette primært for at sikre, at kautionisten faktisk er med på den, og at der ikke er tale om identitetstyveri eller svindel. Pengene bliver overført inden for 24 timer, med mindre der er særlige omstændigheder. Det kan f.eks. være, hvis din eller kautionistens økonomi eller virker helt gennemsigtig.

Tilbagebetaling

Den aftalte ydelse betales af dig, låntageren, hver måned, til den aftalte dato. Udgangspunktet er, at du tilmelder dit betalingskort, hvorfra pengene så bliver trukket automatisk. Ønsker du at betale ekstra, hvilket vil gøre lånet billigere i den lange ende, gøres det nemt via din Tando Lån ”min konto”, hvor du kan betale direkte med kort eller bankoverførsel.

Tando Lån Trustpilot

Det er nærliggende at gå på nettet for at finde andres erfaringer med dem, f.eks. ved at søge på Tando Lån-anmeldelser e.lign. Går man ind på Trustpilot, finder man i skrivende stund 54 anmeldelser af deres lån. Scorene er enten i top eller i bund, og generelt er de dårlige anmeldelser blot fra folk, der ikke har fået godkendt deres lån.

Fordele/ulemper

Hvis du ikke har nærlæst ovenstående, så frygt ej – her blive de væsentligste fordele og ulemper nemlig opridset. Fordele:

 • Du kan låne trods RKI/Debitor Registret.
 • Du får pengene udbetalt inden for ét døgn.

Ulemper:

 • Du kan maks. låne 70.000 kr.
 • Du skal finde en kautionist

Tando Lån kontakt-oplysninger

Det kan ske, at du får behov for at komme i kontakt med dem vedrørende dit lån, eller hvis du blot har spørgsmål. De står til rådighed på følgende måde:

Telefonnr.: 92 45 54 95
Åbningstiderne er 9-16 mandag til torsdag og 9-15 om fredagen.

E-mail: hej@tandolan.dk

Tando Lån adresse: Aurora Financial ApS, Havnegade 39, 1058 København K

Virksomhedskontakter TANDO LÅN
Officielle site tandolan.dk

Anmeldelser af TANDO LÅN 3

4,3
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Rigtig dårlig oplevelse. Min far er min kautionist, og vi opfylder alle kravene, så vi ansøger sammen. Men bare halvanden time senere får vi svar tilbage at vi ikke er godkendt. Og det undrer man sig virkelig over, Tandolån får det til at lyde nemt, men det er slet ikke gennemskueligt hvorfor man bliver afvist. Har prøvet at ringe og skrive til dem, men jeg kan ikke få noget uddybende svar fra dem.

Jeg synes virkelig det er nemt at overskue mit lån på min Tando Lån konto. Jeg er aldrig i tvivl om, hvad jeg skal betale, samt hvornår. Det kunne andre kviklånsfirmaer godt lære lidt af! Jeg kan klart anbefale dem til alle der står og mangler et lån.

Inden jeg lånte kiggede jeg på Tando Lån Trustpilot-score, og den var lidt lunken. Men jeg tog chancen, og jeg har været ok tilfreds.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde