Lån penge hurtigt hos TILLIDSLÅN

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i TILLIDSLÅN
Lånebeløb fra 8000 til 50000 kr
Sats fra 14.85 til 29.85%
Frist fra 365 til 1800 dage
Alder, år fra 18-75 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 1-2 timer
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Tillidslån

Hos Tillidslån behøver man ikke leve op til nær så mange krav som hos andre udbydere, så længe man har en kautionist, der kan kautionere for en. Hos Tillidslån kan man få et lån på mellem 8.000 og 70.000 kroner, og man ansøger let og hurtigt via hjemmesiden. Derfor: lån penge på denne enkle måde og få pengene udbetalt hurtigt.

Lånebetingelser

Som nævnt forholder låneforholdene sig lidt anderledes her, men der er stadig tale om en form for forbrugslån, og ikke hverken et minilån eller kviklån. Du kan få et Tillidslaan lån på mellem 8.000 og 70.000 kroner, hvorved du slipper for at skulle tage af din opsparing.

Du skal herudover vælge den ønskede løbetid på dit lån, og den ligger mellem 24 og 60 måneder. Løbetiden er den tid, du betaler af på lånet, og renten vil blive påvirket af både lånebeløb og løbetid – lånet er nemlig ikke rentefrit.

Her findes en rente på 49,9 procent hos Tillidslån. Det betyder, at du kommer til at betale mere tilbage, end du har lånt. På kontrakten kan du se, hvad den endelige rente bliver. Du kan også konsultere din Tillidslaan min side for at holde styr på de vigtige tal.

Der, hvor dette lån adskiller sig fra andre lån, er kravene. Du kan nemlig godt blive godkendt, selv om din økonomi ikke er så god – du skal bare have en kautionist, som kan kautionere for dig. Det betyder, at hvis du ikke kan betale, så skal han eller hun gøre det.

Sådan ansøger du hos Tillidslån

Du ansøger om lånet direkte på virksomhedens hjemmeside. Her får du adgang til en Tillidslaan min konto, hvor du kan se flere oplysninger om dit lån. Selve låneansøgningen tager kun kort tid.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger m.m. samt CPR-nummer
 4. Herefter skal du give oplysninger om din kautionist
 5. Dernæst får du adgang til login på hjemmesiden samt en Tillidslaan konto

Ansøg i dagtimerne via dit Tillidslaan login og få svar inden for kort tid.

Tillidslån konto

Når der ansøges om et lån, oprettes der samtidig en min konto, der fungerer som et slags min side værktøj til at holde overblik over lån, løbetid, lånebeløb, renter og skyldigt beløb. På denne konto kan du finde alle de nødvendige oplysninger vedrørende dit lån.

Foretag gerne et regelmæssigt login her, så du løbende kan tjekke økonomien, hvorved der ikke opstår uforudsete overraskelser.

Krav for at kunne låne

Selv om der ikke er så mange krav hos Tillidslån som hos andre lånevirksomheder, så findes der alligevel et par krav, ansøgeren skal opfylde:

 • Minimumsalder 18 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer

Det betyder, at der ikke findes krav i forhold til kreditvurdering, inkasso eller RKI.

Der stilles dog nogle strengere krav til din kautionist:

 • Alder mellem 18 og 75 år
 • Kautionisten må ikke være registreret i RKI
 • Kautionisten skal have en god kredit-historik
 • Kautionisten skal opfylde de almindelige betingelser for den normale kreditvurdering

Til at dokumentere ovenstående kan det være nødvendigt både for dig og kautionisten at eftersende forskellige dokumenter, såsom pas/kørekort samt dokumenter om personlig økonomi.

Hos Tillidslån vil det derfor være muligt for en dårlig betaler at få et lån. Penge bliver sat ind på din konto, hvis både du og kautionisten lever op til kravene.

Sådan får du pengene

Lever du og kautionisten op til kravene, kan du få pengene udbetalt inden for kort tid. Inden pengene kan udbetales, skal der først laves en kontrakt til underskrivning. Når denne kontrakt modtages igen af virksomheden, bliver pengene frigivet.

Du kan tjekke din Tillidslån netbank for at holde øje med transaktionen. Hvis din bank har en tilhørende app, kan du også tjekke den.

Pengene vil blive sat ind på din konto senest 2 hverdage efter, at kontrakten er virksomheden i hænde.

Sådan betaler du lånet hos Tillidslån tilbage

De lånte penge skal betales tilbage – med en fastsat renteprocent. Denne afhænger både af løbetid og lånebeløb, og du vil kunne se den præcise rente på kontrakten.

Man skal afdrage tilbagebetalingen hver måned via fastsatte ratebeløb, og det anbefales, at man enten tilmelder dem til Betalingsservice eller benytter sig af en lignende service i ens netbank, så man er sikker på, at pengene tilbagebetales til virksomheden hver måned.

Hvis der ikke betales rettidigt, tilskrives morarenter hver måned. Inkasso kan inddrages, hvis der fortsat ikke betales. Hvis din bank har en app-service, kan denne også være en god måde at holde øje med betalingen på.

Brugeranmeldelser af Tillidslån fra Trustpilot

Flere danskere har valgt at tage et lån hos denne virksomhed, hvorefter de har skrevet en anmeldelse af deres oplevelser. Trustpilot samler alle disse anmeldelser, og selv om der ikke findes så mange af dem endnu, så tyder det på, at kunderne især hæfter sig ved virksomhedens ihærdighed og engagement.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved at optage et lån hos Tillidslån:

Fordele:

 • Ansøger kan få lån, selv om man har dårlig økonomi
 • Ansøger skal kun leve op til få krav
 • Kautionist som sikkerhed
 • Let og hurtig ansøgning
 • Fin kundeservice

Ulemper:

 • Renten kan blive høj
 • Ikke mulighed for at kunne låne mange penge

Tillidslån kontakt

Tillidslån kan kontaktes via mail på følgende adresse: hej@tillidslån.dk.

Hjemmeside: Tillidslaan.dk

Dermed kontaktes virksomheden ikke via fysisk adresse eller telefonnummer med faste åbningstider.

Tillidslån FAQ

📌 Hvordan adskiller Tillidslån sig fra andre lånevirksomheder?

Tillidslån adskiller sig fra andre lånevirksomheder ved at tilbyde forbrugslån til personer, der har en dårlig økonomi. Det kan være, at ansøgeren er registreret som dårlig betaler eller har andre økonomiske problemer. Dette vil normalt betyde, at ansøgeren vil blive afvist til et forbrugslån, men denne virksomhed vil gerne godkende denne type af ansøgere – der skal blot registreres en kautionist.

📌 Hvad er en kautionist?

En kautionist kan være en ven, et familiemedlem, en kollega, en nabo eller en helt femte, der indvilliger i at kunne betale afdragene, hvis ansøger ikke kan. Kautionisten er dermed virksomhedens sikkerhed for, at lånet kan betales tilbage til den aftalte løbetid. Kautionisten skal registreres, når ansøgeren søger om lånet, og det kan kun godkendes med hans eller hendes underskrift.

📌 Hvilke krav stilles til ansøger?

Tillidslåns varemærke er, at de giver lån til personer med dårlig økonomi. Det betyder, at ansøgeren godt kan stå i RKI eller ikke leve op til kravene om kreditvurdering og alligevel få bevilliget lånet – blot med en kautionist som sikkerhed. Der er derfor kun meget få krav til ansøgeren, nemlig at han eller hun er fyldt 18 år og har et dansk CPR-nummer.

📌 Hvilke krav stilles til kautionisten?

Hvis ansøgeren ikke lever op til kravene om kreditvurdering eller har anden dårlig økonomi, kan en kautionist anvendes som sikkerhed for lånet. Han eller hun skal dog opfylde nogle krav for at kunne opfattes som en valideret kautionist: Kautionisten skal være mellem 18 og 75 år, må ikke være registreret i RKI og skal bestå en kreditvurdering.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne hos Tillidslån?

Hvis du godkendes til lånet, kan du låne imellem 8.000 og 70.000 kroner. Virksomheden blander sig ikke i, hvad du vil bruge pengene til, og efter godkendelse og kontraktskrivning frigives de til din konto. Herefter har du mellem 24 og 60 måneder til at betale pengene (med renter) tilbage igen. Kan du ikke betale til tiden, skal din kautionist dække beløbene. Det betyder også, at du ikke skal stille yderligere sikkerhed for at kunne få lånet, som man for eksempel skal, hvis man ønsker et banklån.

Virksomhedskontakter TILLIDSLÅN
Officielle site tillidslaan.dk

Anmeldelser af TILLIDSLÅN 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er godt tilfreds med min kontakt til virksomheden, og de var meget omhyggelige med deres arbejde. Kundeservicen var meget høj, og deres medarbejdere var gode og meget ivrige efter at kontakte mig med muligheder for lånet og viden omkring forløbet. Min Tillidslaan konto var god og enkel, og det var rigtig let at ansøge.

Noget af det, jeg især oplevede omkring mit Tillidslaan lån, var virksomhedens ihærdighed og deres engagement. De var gode til straks at tage sig af min ansøgning, og jeg blev hurtigt videresendt til den rigtige instans, som kunne behandle min ansøgning, så jeg fik den endelige godkendelse til at låne penge.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde