Lån penge hurtigt hos UNOFINANS

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i UNOFINANS
Lånebeløb fra 3000 til 75000 kr
Sats fra 14.85 til 29.85%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 1
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Unofinans

Hos Unofinans kan man få et lån på mellem 3.000 og 75.000 kroner. Man skal ikke stille sikkerhed for lånet, men blot leve op til få krav for at blive godkendt. Der ansøges let og hurtigt via virksomhedens hjemmeside. Her vælger man også løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Derfor: lån penge hos Unofinans på en nem måde og få udbetalt pengene med det samme.

Lånebetingelser

Du kan få et lån på mellem 3.000 og 75.000 kroner, og her er tale om det, der kaldes et forbrugslån, altså ikke et kviklån eller et minilån. Et forbrugslån er skabt til at blive anvendt til en investering eller køb, hvis man ikke ønsker at anvende sin opsparing, men man skal huske, at et forbrugslån ikke er rentefrit.

Eftersom lånet ikke er rentefrit, skal man som udgangspunkt betale mere tilbage, end man har lånt, og tilbagebetalingen sker over den valgte løbetid. Den ligger valgfrit mellem 12 og 72 måneder.

Det beløb, man skal betale tilbage, afhænger af den fastsatte rente. Det vil sige, at der kommer renter på beløbet, som skal betales hver måned sammen med den fastsatte afbetalings-rate. Hos denne virksomhed er renten variabel og ligger mellem 14,85 og 29,85 procent.

Sådan ansøger du hos Uno Finans

Ansøgningsprocessen hos Unofinans er meget let og hurtig – denne foregår nemlig direkte på hjemmesiden, hvor det kun tager få minutter at ansøge. Herefter får man adgang til min side med min konto, hvor man kan holde øje med økonomien i forbindelse med lånet.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger m.m. samt CPR-nummer
 4. Underskriv med NemID
 5. Login og få adgang til din Unofinans konto

Svartiden afhænger af tidspunktet, du ansøger på – foretages denne og dit Unofinans login i kontorets åbningstid, kan du få svar allerede inden for få minutter.

Unofinans – min konto

For at kunne holde bedre styr på økonomien i forbindelse med lånet hos Unofinans, får du samtidig en min konto, hvor du kan finde og bevare overblikket. Ved login på denne konto kan du holde øje med, hvordan lånet skrider frem, og hvor meget du skylder.

Krav for optagelse af lån hos Uno Finans

Modsat et banklån skal der ikke stilles sikkerhed for et lån hos Unofinans. Ej heller bliver der spurgt ind til, hvad pengene skal bruges til. Der er dog nogle krav, der skal opfyldes for at kunne blive godkendt til et lån hos virksomheden:

 • Alder (du skal være minimum 18 år gammel)
 • Du må ikke være registeret i RKI
 • Du må ikke have udeståender med inkasso
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal opfylde de almindelige betingelser for den normale kreditvurdering

Herudover vil du opleve, at det er nødvendigt for virksomheden at tjekke, hvordan din nuværende økonomi ser ud, og om du førhen har oplevet kreditværdighedsproblemer. For at kunne dokumentere dette samt de ovennævnte krav kan det være, at du skal eftersende kopier af pas eller kørekort samt lønsedler og årsopgørelser for at få et lån. Penge bliver udbetalt til din konto, hvis virksomheden vurderer, at du lever op til kravene.

Sådan får du pengene

Bliver du godkendt til lånet hos Unofinans, skal der udformes en kontrakt, som skal underskrives. Denne kontrakt fortæller blandt andet om rente og månedligt tilbagebetalingsbeløb.

Du kan underskrive kontrakten med det samme, og dette gøres via NemID. Herefter vil virksomheden udbetale pengene så hurtigt som muligt – gerne inden for samme dag. Tjek din netbank for at se, om beløbet er gået ind. Nogle banker har også en tilhørende app, hvor man kan holde øje med aktivitet på kontoen.

Tilbagebetaling af lånet hos Unofinans

Et lån skal betales tilbage med renter. Renten afhænger af flere faktorer men fastsættes via kontrakten. Her fastsættes det også, hvor meget du skal betale tilbage af lånet hver måned (afhængig af lånebeløb og løbetid).

Det anbefales at tilmelde dette månedlige beløb til Betalingsservice, som så automatisk trækker pengene hver måned. Man kan holde øje med disse udbetalinger via netbank. Nogle banker har en tilhørende app til formålet.

Man kan også selv indbetale det månedlige beløb via indbetalingskort, men de er ikke gratis. Glemmer man en indbetaling, er konsekvensen morarenter, som tilskrives hver måned. Ved yderligere manglende tilbagebetaling kan inkasso inddrages.

Brugeranmeldelser af Unofinans fra Trustpilot

Mange forbrugere har valgt at søge om et lån og derefter skrive en anmeldelse af Unofinans. Trustpilot samler disse anmeldelser. Via disse anmeldelser kan man se, at kunderne generelt er meget tilfredse. Flere kunder hæfter sig især ved hurtighed og enkelthed, og at det er meget let både at ansøge og modtage pengene. Yderligere yder virksomheden en god kundeservice.

Fordele og ulemper

Her har vi listet udvalgte fordele og ulemper ved Unofinans:

Fordele

 • Ansøgning direkte på hjemmesiden
 • Hurtig, sikker og nem ansøgningsproces
 • Forbrugeren skal ikke stille sikkerhed
 • Hurtig udbetaling af pengene
 • Kundeservice med personlig hjælp

Ulemper

 • Højere rente end andre typer lån
 • En del krav
 • Lånebeløbet er ikke så højt som hos andre lånevirksomheder

Unofinans kontakt

Her findes kontakt informationerne til Unofinans:

Udbyder: Holmegruppen Aps

Adresse: Essen 41, 6000 Kolding

Telefonnummer: 75 50 45 60

Åbningstider: Hverdage 10-15

Hjemmeside: Unofinans.dk

Unofinans AS FAQ

📌 Hvordan ansøger jeg om et lån hos Unofinans?

Du ansøger direkte på hjemmesiden ved at udfylde det ønskede lånebeløb samt løbetid. Herudover skal du også udfylde personlige oplysninger, hvorefter virksomheden kontakter dig. I denne kontakt får du at vide, om du er godkendt til lånet, eller om du ikke lever op til kravene. Lever du op til kravene, udfærdiges en kontrakt, der skal underskrives.

📌 Er det sikkert at låne penge hos Unofinans?

Dine personlige oplysninger bliver krypteret på hjemmesiden, og der underskrives med NemID. Derfor er processen helt sikker. Herudover er lånet heller ikke bindende, før du har underskrevet kontrakten. Det betyder, at du sagtens kan ansøge om et lån uden at gennemføre det, hvis du bagefter fortryder.

📌 Er jeg sikker på at kunne få et lån hos Unofinans?

Alle kan søge om et lån, men der stilles nogle krav for, at man kan opnå godkendelse. Disse krav er, at man minimum skal være 18 år, have fast bopæl i Danmark, have en fast indtægt samt ikke være registreret i RKI. Derudover skal man også kreditvurderes efter de almindelige standarder. Baseret på disse oplysninger vurderes det, om du kan godkendes.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne hos Unofinans?

Unofinans tilbyder forbrugslån til private borgere, der opfylder kravene. Man kan låne op til 75.000 kroner, som man kan anvende til de formål, man selv vælger. Læg mærke til at andre lånevirksomheder tilbyder højere lånebeløb. Renten ligger mellem 14,85 og 29,85 procent og er dermed meget gennemsnitslig for lånevirksomheder, der tilbyder forbrugs- og privatlån.

📌 Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Eftersom her er tale om et forbrugslån og ikke et banklån, skal der ikke stilles sikkerhed. Du ansøger blot via hjemmesiden, og baseret på din forhenværende og nuværende økonomiske situation vurderes det, om du lever op til kravene. Gør du det, så udbetales pengene efter underskrivning af kontrakten.

Virksomhedskontakter UNOFINANS
Officielle site www.unofinans.dk
Adresse Klarabergsviadukten 70, Box 70396, 107 24 Stockholm

Anmeldelser af UNOFINANS 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg valgte at låne penge fra denne virksomhed, og jeg har stort set kun ros til overs for dem. Jeg ansøgte direkte via hjemmesiden, og denne ansøgningsproces var meget nem og hurtig. Hurtighed og enkelthed er nøgleordene for virksomheden. Herefter fik jeg en Unofinans konto og en rigtig god kundeservice. De ansatte var meget hjælpsomme og engagerede.

Jeg har oplevet en rigtig god kontakt med virksomheden, og jeg er rigtig glad for deres ydelser. Jeg oplevede især, at alting gik rigtig let med mit Unofinans login, og det var meget nemt at finde ud af det hele. Ansøgningsprocessen var ligetil, og derefter var virksomheden meget omhyggelige med at svare med det samme – jeg blev nemlig hurtig godkendt, hvorefter jeg kunne få udbetalt pengene.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde