Lån penge hurtigt hos VISTA FINANS

4.8
  • Lav en anmodning
  • Vent på et svar
  • Få penge
Lånevilkår i VISTA FINANS
Lånebeløb fra 1000 til 500000 kr
Sats fra 14.85 til 29.85%
Frist fra 365 til 1095 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Vista Finans

Det er et sandt virvar af pengeinstitutter og lånefirmaer derude, og Vista Finans er der for at hjælpe dig med at finde det helt rette lån til dig. Med mange års erfaring har de samlet de mange forskellige lån for dig, så du blot skal ansøge og ellers vente på, at lånetilbuddene tikker ind.

Lånebetingelser

Da man ikke som sådan låner af Vista selv, er de forskellige former for lån vidt forskellige. Men helt generelt er det muligt at låne ned til 1.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Sidstnævnte er der ikke mange firmaer der tilbyder, men der er dog et par enkelte, og dem vil du få tilbud fra. Løbetiderne er også vidt forskellige – generelt ligger langt de fleste dog mellem 1 og 6 år (12 og 72 måneder). Renterne for de forskellige lån er naturligvis også meget forskellige, og det er nok især her du skal holde øje, når du ender med at vælge et af lånetilbuddene.

Sådan ansøger du hos Vista Finans

At indhente lånetilbud gennem Vista Finans er heldigvis ret simpelt.

  1. Vælg på slideren på vista.dk det beløb du gerne vil låne
  2. Indtast din e-mail
  3. Gå videre og se lånetilbuddene
  4. Vælg det bedste lånetilbud og ansøg

Selve ansøgningsprocessen hos det enkelte pengeinstitut vil være forskellig, men de minder dog generelt ret meget om hinanden. Man udfylder beløb og løbetid, en række personlige oplysninger, og så får man svar – nogle steder med det samme, andre steder maks. En dag efter.

Vista Finans konto

Du får ikke en egentlig Vista Finans konto, da selve låneansøgningen foregår hos den låneudbyder, du vælger. Men ved en Vista Finans ”min side” vil man ellers kunne forestille sig en samling af de forskellige lånetilbud, og måske også en oversigt over sit konkrete lån. På de fleste sider er denne ”min side” netop det, en oversigt over lånet, hvor meget man mangler at tilbagebetale og hvornår man skal betale næste gang. Derudover er der tit også muligheder for at ændre på sit lån, f.eks. ved at indfri hele lånet eller lægge lånet om. Men som sagt er dette ikke muligt med dit Vista login.

Krav for at kunne låne

Lånekravene varierer fra pengeinstitut til pengeinstitut, men ser generelt således ud:

  • Du skal være min. 20 år gammel (nogle steder ældre, nogle få steder yngre)
  • Du skal underskrive med NemID
  • Du skal godkendes til en kreditvurdering (dette vil som regel kræve fast indkomst)

Betal lånet tilbage

Lånet vil normalt skulle betales tilbage månedsvis, og kan ofte gøres med betalingskort eller over netbank.

Anmeldelser Vista Finans

Det er svært at finde anmeldelser af Vista Finans, da de netop blot er formidlere af lånetilbud – og det er derfor hos de enkelte firmaer, at du skal finde anmeldelserne.

Fordele og ulemper

Fordelene er, at du får præsenteret mange forskellige lånetilbud, heriblandt de bedste. Ulempen er, at det kan være meget uoverskueligt, og der kan naturligvis være fordele ved de forskellige firmaer – udover blot prisen.

Kontakt Vista Finans

E-mail: info@vistafinans.dk

Adresse: Selesto ApS, Hobrovej 509, 9200 Aalborg SV

Virksomhedskontakter VISTA FINANS
Officielle site vistafinans.dk
Adresse Hobrovej 509 9200 Aalborg SV Denmark

Anmeldelser af VISTA FINANS 5

4,8
5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg ville gerne have et lån af penge. VistaFinans var en af de mange muligheder, som jeg havde at vælge imellem, og jeg besluttede at vælge dem. Det er jeg rigtig godt tilfreds med, for de gav mig en god service og nogle gode muligheder få at låne penge. Klart anbefalingsværdig virksomhed, som virkelig gør det godt.

Jeg er virkelig godt tilfreds med mit valg om at låne penge her. Alting gik superlet og nemt, men dog kunne jeg godt savne en decideret VistaFinans konto, hvor man kunne holde øje med lånet, og hvordan afbetalingerne løbende så ud. Det kan godt være lidt uoverskueligt med afbetalinger med mere, og en konto havde været et godt værktøj.

Egentlig er jeg som sådan fuldt ud tilfreds. En lille bitte ting de godt kunne tilføje var, at man havde en Vista Finans konto, så man kunne se en oversigt over de forskellige lån man var blevet tilbudt, bl.a. også så man kunne se om de blev billigere eller dyrere efterhånden som der gik længere tid.

Da jeg først så mulighederne for Vista Finans lån var det helt op til 500.000 kr. Det syntes jeg var meget attraktivt, men det er egentlig blot en maskine der samler forskellige lånetilbud. Og jeg har slet ikke fundet nogen der udbyder 500.000 kr. lån (kun 400.000). Så det var ikke hvad jeg regnede med.

Jeg ville gerne låne penge online, men var virkelig i tvivl om, hvem jeg skulle vælge. Der er så mange på markedet, at det er helt uoverskueligt. Men Vista Finans login gjorde det dog utrolig let, da de gav et nemt overblik over de mange forskellige muligheder. Så thumbs up herfra.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %