Lån penge hurtigt hos VIVUS

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i VIVUS
Lånebeløb fra 2000 til 12000 kr
Sats fra 24.6 til 24.9%
Frist fra 30 til 180 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Du kan se på din skærm med det samme, om din ansøgning er blevet godkendt eller ej
Udbetalingstid Hvis din ansøgning er blevet godkendt, vil du modtage pengene på din konto med det samme
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Vivus

Siden 2012 har man kunnet låne penge fra Vivus.dk, hvilket over 125.000 personer har gjort brug af. Pengeinstituttet har ca. 40 medarbejdere, og er ejet af 4finance, der har afdelinger i 16 forskellige lande – Vivus er dog et dansk foretagende, og det er således kun i Danmark, at du kan låne penge af dem.

Lånebetingelser

Et Vivus lån ligger på 100 kr. og op til 6.000 kr. – 12.000 hvis det er anden gang, du låner af dem. ÅOP (den årlige omkostning i procent) virker umiddelbart meget høj. Vivus har dog et helt afsnit omkring dette, og da de bl.a. ikke gør brug af renters rente, og du sagtens kan få en løbetid mindre end et år, bliver omkostningerne markant lavere end ÅOP’en ellers giver udtryk for.

Du betaler renten, og vælger ellers hvornår du kunne tænke dig at indfri hele lånet. Vil du indfri det med det samme, bliver omkostningerne naturligvis langt lavere, end hvis du lader det løbe over eks. et år eller længere. Generelt anbefales det altid at betale så meget man kan, så hurtigt som muligt.

Sådan ansøger du hos Vivus

Med fire trin kan selve ansøgnings- og udbetalingsprocessen beskrives, for det er sådan set såre simpelt:

 1. Opret dit Vivus login med dine informationer
 2. Send ansøgningen afsted og få en kreditvurdering
 3. Underskriv med NemID
 4. Modtag pengene på din konto med det samme

Du får svar med det samme på, om dit lån er godkendt eller ej, og så vil du få overført pengene – uanset, hvornår på døgnet det er. Herefter skal du blot koncentrere dig om at bruge beløbet, og selvfølgelig betale det tilbage, når det passer ind i din økonomi.

Vivus konto

Med dit Vivus.dk login får du adgang til din konto, hvor du kan tilgå al information du kan få brug for vedrørende dit lån. Her kan du nemlig se, hvor meget du mangler at betale og hvornår du skal betale næste gang. Du kan også komme i kontakt med kundeservice, og evt. ændre på dit lån på din Vivus ”min side”.

Krav for at kunne låne

Selvom ansøgningsprocessen er ganske enkel, er der dog nogle krav som du skal overholde, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at låne penge. Kravene er ganske rimelige, da de selvfølgelig skal kunne sikre sig, at de får deres penge igen. De er som følger:

 • Du skal være minimum 20 år gammel
 • Du må ikke stå registreret hos RKI eller i Debitor Registret
 • Du skal være dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have en dansk bankkonto

Kan du overholde disse krav, og bliver du godkendt til den lynhurtige kreditvurdering, ja så kan du få lov til at låne. Første gang 6.000 kr., næste gang op til 12.000 kr.

Betal lånet tilbage

Når du låner hos Vivus kan du vælge at betale enten via din netbank eller med betalingskort. Det er nemt og hurtigt, og du vælger selv, hvor meget du vil betale. Det kan f.eks. være hele beløbet eller halvdelen. Herefter udregnes der så renter, og det resterende vil blive brugt til direkte afdrag på kreditten. Går det helt skævt, og kan du slet ikke få betalt beløbet tilbage, skal du med det samme kontakte Vivus for at finde en løsning på problemet.

Anmeldelser Vivus

Særligt med deres lynhurtige udbetaling er Vivus Trustpilot-anmeldelserne gode. I skrivende stund har 82 % således givet dem den højeste karakter. Det er især hurtigheden og friheden der bliver rost, hvor du som låner både får pengene hurtigt, og herefter selv er herre over, hvornår de skal betales tilbage. Er det f.eks. særligt svært en enkelt måned, kan dette være den ideelle løsning for dig.

Fordele og ulemper

Fordelene er helt klart den lynhurtige udbetaling, der sker med det samme du får godkendt din ansøgning – hvilket i øvrigt også sker ”med det samme”. Derudover har du selv fuldstændig frihed over tilbagebetalingen, om end det selvfølgelig bliver dyrere samlet set, jo længere tid du venter. Endeligt får du også en rabat på dit første lån. Ulemperne er det relativt lave beløb man kan låne (6.000 første gang, herefter 12.000), og at omkostningerne kan blive ganske store, hvis ikke man betaler indfrier kreditten inden for en overskuelig tidsramme.

Kontakt Vivus

Har du brug for at kontakte kundeservice, finder du Vivus kontakt-oplysninger her:

Tlf: 78 77 20 68
Åbningstider er 08:00 til 16:00 på hverdage.

E-mail: info@vivus.dk eller deres chat

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V

Virksomhedskontakter VIVUS
Officielle site www.vivus.dk
Adresse Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V
Telefon 78772068

Anmeldelser af VIVUS 6

4,5
6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Her er helt klart tale om den allerbedste service, man kan få. De slår alle de andre lånehjemmesider markant, og alting er i top. Min kontakt med VIVUS.DK var virkelig god, og de hjalp mig med alting. Yderligere så var de rigtig hurtige til at sætte pengene ind på min konto. De kom nærmest ind, før jeg nåede at blinke.

Jeg vil klart anbefale VIVUS.DK til lån. Jeg havde nemlig en rigtig god oplevelse hos dem, og det hele var fremragende. Jeg synes, at medarbejderne var meget flinke og rare at have med at gøre, og så fik de virkelig hurtigt sat pengene ind på min konto. Jeg vil let råde andre til at benytte sig af dem i fremtiden.

Jeg vil gerne anbefale Vivus. Min side har gjort det nemt for mig at holde styr på mit lån, og se hvornår jeg skal betale. Er de dyrere end en almindelig bank? Ja. Men det er også forventeligt. De udbetaler hurtigt, og der er ingen spørgsmål til, hvad jeg skal bruge pengene på.

Har lånt af dem to gange, den ene gang 3.000, den anden gang 5.500. Synes de har været rimelige. Min Vivus konto gør det også virkelig nemt at skabe overblik over mit lån og tilbagebetalingen af det, både på computer og mobil.

Jeg har snart tilbagebetalt mit Vivus lån, og det har været en fin oplevelse. Jeg ville godt ønske at man kunne låne lidt mere, men jeg har planer om allerede at optage et nyt lån når det gamle er afviklet. Synes dog stadig ikke at 12.000 kr. er helt nok til mit ønskede behov.

Efter at have set reklamen i fjernsynet og blevet lokket med 50 % rabat, valgte jeg at ansøge om et lån. Jeg fik et Vivus login og jeg har netop tilbagebetalt det. Jeg synes de giver en god frihed, også selvom lånet måske er dyrere end hos en regulær bank.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %