Lån penge hurtigt hos AUTOLÅNET

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i AUTOLÅNET
Lånebeløb fra 25000 til 350000 kr
Sats fra 3.55 til 19.95%
Frist fra 365 til 4380 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Autolånet

Hos Autolånet kan du låne mellem 30.000 og 350.000 kroner, og dette lån er beregnet til ansøgere, der enten ønsker at anskaffe en ny bil, motorcykel, autocamper eller båd. Man ansøger direkte på hjemmesiden, hvilket kun tager 2 minutter, og herefter modtager man forskellige lånetilbud. Lån penge på denne enkle måde og få pengene udbetalt kort tid efter til bil- MC-, eller båd-drømmen.

Lånebetingelser

Hvis du vælger at søge om et lån hos Autolånet, skal du være opmærksom på, at her er tale om et auto-lån. Det vil sige ikke et normalt forbrugslån, minilån eller kviklån, men et lån designet til anskaffelse af et køretøj såsom en ny bil, motorcykel, autocamper eller båd.

Du kan låne mellem 30.000 og 350.000 danske kroner, og med dette lån kan du slippe for at tære på din opsparing.

Løbetiden – det vil sige den tidsramme, du får til at betale pengene tilbage – er valgfri og ligger mellem 12 og 144 måneder. Vær opmærksom på, at der kommer renter på – lånet er nemlig ikke rentefrit. Der findes en variabel rente fra 3,49 procent. Det endelige rentebeløb vil fremgå af kontrakten af dit Autolånet lån.

Autolånet tilbyder desuden også muligheden for at have en medansøger, hvilket vil give en lavere pris på lånet.

Sådan ansøger du hos Autolånet

Du ansøger om et lån via hjemmesiden, hvorefter du også får adgang til en min side med min konto, hvor du kan holde øje med lånet. Det tager kun et par minutter at ansøge om lånet.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status, CPR-nummer og konto oplysninger med mere.
 4. Ansøg sikkert via NemID
 5. Herefter vil du modtage flere tilbud fra forskellige banker, hvor du selv kan vælge det, der passer bedst til dig. Du får også et login på hjemmesiden samt en tilhørende konto.

Ansøger du i åbningstiden (hverdage mellem 10-15) med dit Autolånet login, kan du få svar med diverse tilbud efter kort tid. Ofte allerede inden for et par minutter.

Autolånet konto

Når du ansøger om et lån, får du også en min konto for at højne det økonomiske overblik over lånet. Via denne konto kan du holde øje med renter, oversigter og skyldigt beløb. Hav derfor gerne for vane at lave et regelmæssigt login her for løbende at tjekke økonomien.

Kontoen er skabt som et værktøj for både dig selv og lånevirksomheden.

Krav for at få et lån hos Autolånet

For at blive godkendt til et lån, skal du opfylde nogle betingelser. Her er tale om følgende:

 • Minimumsalder på 21 år
 • Fast årlig minimumsindkomst på 200.000 kroner
 • Du må ikke være registeret i RKI
 • Du må ikke have udeståender med inkasso
 • Du skal have dansk CPR-nummer
 • Du skal opfylde de almindelige betingelser for den normale kreditvurdering

Ovenstående krav skal kunne dokumenteres, og til dette formål kan det være nødvendigt at eftersende dokumenter såsom kopi af pas og kørekort, årsopgørelser og lønsedler.

Eftersom her er tale om et auto-lån og ikke et banklån, skal der ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive sat direkte ind på din konto, hvis du godkendes.

Sådan får du pengene

Beslutter Autolånet, at du lever op til de ovennævnte kriterier, kan du få pengene udbetalt hurtigt. Først er det dog obligatorisk, at der udfærdiges en kontrakt, som du skal underskrive med NemID. Når den er underskrevet og virksomheden i hænde, bliver pengene udbetalt.

Dette kan ske rigtig hurtigt – dog senest 2 hverdage efter modtagelse af kontrakten. Reelt kan udbetalingen dog ske allerede samme dag.

Hold gerne øje med din netbank på computeren eller bankens app for at se, hvornår transaktionen er gennemført. Du kan også holde dig ajour via din Autolånet konto.

Sådan betaler du lånet tilbage

Har du fået et lån hos virksomheden, skal pengene betales tilbage sammen med den fastsatte renteprocent. Dette beløb afhænger både af lånebeløbet samt løbetiden og vil fremgå af kontrakten.

Der skal afdrages hver måned med et fast beløb, og her kan det være en fordel at tilmelde tilbagebetalingen til Betalingsservice – det betyder, at det fastsatte beløb automatisk trækkes hver måned. På den måde undgår du at glemme et afdrag. Dette er nemlig meget vigtigt, for hvis der ikke betales rettidigt, tilskrives morarenter. Inkasso kan desuden inddrages, hvis der fortsat ikke afbetales.

Du kan også holde øje med din netbank eller bankens app, hvis du vil sikre, at betalingen er gået igennem.

Brugeranmeldelser af Autolånet fra Trustpilot

Mange danskere har lånt penge hos Autolånet til at anskaffe ny bil, motorcykel eller båd, hvorefter de har skrevet anmeldelser af virksomheden på Trustpilot. Ud fra anmeldelserne kan det ses, at kunderne især hæfter sig ved, at de modtager mange gode tilbud på billån, hvor der kan spares rigtig mange penge.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved at få et lån hos Autolånet:

Fordele:

 • Hurtig og sikker ansøgning på hjemmesiden med NemID
 • Man får flere tilbud at vælge imellem
 • Der skal ikke stilles sikkerhed
 • Mulighed for medansøger
 • God kundeservice

Ulemper med Autolånet:

 • Renten kan blive høj
 • Flere krav skal opfyldes
 • Mest egnet til anskaffelse af køretøj

Autolånet kontakt

Her findes kontakt informationerne til virksomheden:

Udbyder: Letfinans

Adresse: Vestergade 3, 1456 Købehavn K

Telefonnummer: 31 31 90 00

Åbningstider: Hverdage 10-15

Hjemmeside: Autolånet.dk

Autolånet FAQ

📌 Hvad kan jeg låne penge til hos Autolånet?

Her er tale om et såkaldt auto-lån, der er en form for forbrugslån eller privatlån. Her er dog tale om et lån, der er beregnet til anskaffelse af køretøjer såsom ny bil, motorcykel, autocamper eller båd. Kontakt gerne virksomheden for at afklare eventuelle spørgsmål omkring denne type af lån. Autolånet har en omfattende kundeservice med medarbejdere, der er klar til at hjælpe på alle hverdage mellem klokken 10 og 15.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne hos Autolånet?

Det er muligt at låne mellem 30.000 og 350.000 kroner til at anskaffe en ny bil, motorcykel, autocamper eller båd. Dette er et forholdsvist højt beløb sammenlignet med de lånetyper, som andre lånevirksomheder tilbyder. Derudover tilbydes der en valgfri løbetid på mellem 12 og 144 måneder, hvilket også er en lang løbetid. Der tilskrives renter på lånet, som afhænger af lånebeløb og løbetid.

📌 Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Det er normalt kun ved banklån, at man som forbruger skal stille sikkerhed for at blive godkendt. Hos Autolånet er her i stedet tale om den type forbrugslån, der kaldes auto-lån, og her gælder andre regler: Du skal nemlig ikke stille sikkerhed, men dog opfylde nogle fastsatte krav for at kunne blive optaget. Du kan også vælge at ansøge sammen med en medansøger, hvilket vil gøre processen lettere og lånet billigere.

📌 Kan alle få et lån hos Autolånet?

Der er nogle krav, der skal opfyldes, før du kan blive godkendt til lånet. Det drejer sig om din alder (du skal være minimum 21 år), indkomst (minimum 200.000 kroner årligt – denne skal være fast) og kreditvurdering (du skal leve op til kravene efter de almindelige standarder). Endvidere må du ikke være registreret i RKI som dårlig betaler. Du skal også have et dansk CPR-nummer.

📌 Er det sikkert at søge om et lån hos Autolånet?

Man ansøger om lånet direkte på virksomhedens hjemmeside Autolånet.dk ved at taste personlige oplysninger ind samt vælge lånebeløb og løbetid. Her kan være tale om lidt følsomme oplysninger, så derfor krypteres disse, når de sendes videre for at sikre dine data. Endvidere ansøges der via NemID, som både fungerer som en måde at verificere dig på samt at holde en høj sikkerhed.

Virksomhedskontakter AUTOLÅNET
Officielle site xn--autolnet-e0a.dk
Adresse мVestergade 3A DK-1456 København K
Telefon 31319000

Anmeldelser af AUTOLÅNET 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er rigtig glad for at have brugt denne virksomhed til at låne penge til en bil. Det var en supernem proces med min Autolånet konto, og jeg synes, det hele gik let og hurtigt. Jeg modtog flere gode tilbud på billån, da jeg havde ansøgt, og her fandt jeg flere lånetilbud, hvor jeg kunne spare rigtig mange penge.

Jeg giver en høj karakter, idet her er tale om et rigtig godt firma i Autolånet. Lån gik superlet og hurtigt, og jeg er imponeret over, at hele processen var så nem. Ydermere gik behandlingen af min ansøgning rigtig hurtigt, så jeg fik hurtigt pengene udbetalt. Jeg har hørt meget om lånefirmaer, der er fup og fidus, men sådan er det ikke med Autolånet. De var meget professionelle, og der var ingen problemer.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde