Lån penge hurtigt hos NORDISK LÅN

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i NORDISK LÅN
Lånebeløb fra 3000 til 75000 kr
Sats fra 20.7 til 36.8%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning Få timer
Udbetalingstid 0-2 arbejdsdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Nordisk Lån

Nordisk Lån tilbyder forbrugerne at optage et lån på mellem 7.000 og 75.000 kroner i et såkaldt forbrugslån. Man ansøger via hjemmesiden Nordisklaan.dk, hvor ansøgningsprocessen kun tager få minutter. Ud over at vælge lånebeløb, vælger man også løbetid mellem 12 og 72 måneder. Lån penge let og hurtigt hos Nordisk Lån, og du kan låne pengene til lige det, du ønsker – der stilles ikke spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til.

Lånebetingelser

Det er muligt at låne mellem 7.000 og 75.000 danske kroner hos Nordisk Lån, og her er tale om et privatlån – altså ikke et kviklån eller minilån. Et privatlån er et lån, man tager, hvis man ønsker at anvende pengene til et privat formål, og derfor kaldes det også et forbrugslån. De lånte penge vil dog ikke være grundlag for en øget opsparing. Lånet er beregnet til at blive anvendt til for eksempel investering eller dyrere køb.

Når du ansøger om et lån, vælger du også en løbetid, og denne ligger mellem 12 og 72 måneder – den tid, du er om at betale lånet tilbage. Når man låner penge hos en finansvirksomhed, vil her ikke være tale om et rentefrit lån, og det betyder, at man skal betale mere tilbage, end man har lånt.

Hos Nordisk Lån er der en rente på mellem 15 og 36,8 procent, og denne afhænger af lånebeløb og løbetid.

Sådan ansøger du hos Nordisk Lån

Du ansøger om lånet på hjemmesiden via få trin, og herefter kan du få en oversigt over lånet på min side og din Nordisk Lån konto. Selve ansøgningsprocessen tager kun et par minutter.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb mellem 7.000 og 75.000 kroner
 2. Vælg løbetid mellem 12 og 72 måneder
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger mm.
 4. Foretag Login med NemID
 5. Ansøg med NemID

Foretager du dit Nordisk Lån login samt ansøgning i åbningstiden, vil du i løbet af et par minutter få svar på, om du er godkendt. Ved travlhed kan det dog tage op til et par timer.

Nordisk Lån – min konto

Ved godkendelse til et lån hos Nordisk Lån får du samtidig en personlig min konto med min side, hvor du kan finde informationer omkring lånet. Når du opretter denne konto, kan du løbende holde øje med både renter, afbetalinger og lånets størrelse, så du hele tiden ved, hvor meget du skylder. Hold gerne øje med dine betalinger via din konto.

Krav for godkendelse til lån hos Nordisk Lån

Ved ansøgningsprocessen til lånet vurderer Nordisk Lån, om du kan godkendes. Man kan som udgangspunkt blive godkendt, hvis man er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark, fast arbejde med en indkomst over 150.000 årligt og ikke er registreret i RKI eller har mellemværender med inkasso.

Herudover skal man opfylde de almindelige betingelser for kreditvurdering. Man vil ofte blive bedt om at sende dokumentation for ovenstående, for eksempel pas, kørekort, årsopgørelser, lønsedler med mere.

Modsat et banklån kræver Nordisk Lån ikke sikkerhed for et lån. Penge vil blive sat ind på ansøgerens konto senest 2 dage efter, han eller hun har underskrevet kontrakten.

Sådan får du pengene

Hvis du bliver godkendt til et lån hos Nordisk Lån, modtager du en kontrakt, som ikke er bindende, før den er underskrevet. Den kan underskrives med NemID. Du kan også få en fysisk kontrakt.

Når man har underskrevet kontrakten, udbetales pengene – i princippet måske allerede samme dag (der kan dog gå op til 2 arbejdsdage). Man kan tjekke sin netbank, konsultere en eventuel app fra banken eller holde øje med sin e-mail for at finde ud af, hvornår pengene er gået ind.

Sådan betales lånet tilbage

Når du optager et lån hos Nordisk Lån, skal pengene betales tilbage, og der kommer renter på. Renten vil være forskellig fra lån til lån og afhænge af lånebeløb og løbetid. Ved indgåelse af kontrakten får du en fast rate, du skal betale hver måned.

Det letteste er at tilmelde raterne til betalingsservice. På den måde er man sikker på at få betalt rettidigt og undgå morarenter eller en eventuel inddragelse af inkasso, hvis man ikke betaler.

Du kan få mere viden om betalingsmulighederne hos din netbank eller via bankens app, hvis en sådan findes.

Hold gerne øje med dine betalinger via din Nordisk Lån konto.

Brugeranmeldelser af Nordisk Lån fra Trustpilot

En del danskere har valgt at ansøge om et forbrugslån hos Nordisk Lån. Trustpilot samler anmeldelser fra brugerne. Ud fra disse kan man tydeligt se, at her er tale om en virksomhed, som kunderne er rigtig glade for. De roser Nordisk Lån meget højt, og dette er meget unikt for en lånevirksomhed. Noget af det, som brugerne især hæfter sig ved, er, hvor let og hurtigt alle processerne foregår. Herudover mener flere, at hjemmesiden er overskuelig og brugervenlig, og så er det sikkert at ansøge om lån.

Fordele og ulemper

Herunder lister vi kort de fordele og ulemper, der findes ved at ansøge om et lån hos Nordisk Lån:

Fordele

 • Ansøgning i få trin
 • Ansøgning direkte via hjemmesiden
 • Valgfrit beløb og løbetid
 • Hurtig tilbagemelding og udbetaling
 • Nemt og sikkert via NemID
 • Omfattende kundeservice

Ulemper

 • Renten kan blive høj
 • Ansøger skal opfylde en del krav – dog ikke så mange som hos banken

Nordisk Lån kontakt

Her findes kontakt informationerne til Nordisk Lån:

Adresse: Ceresbyen 75, 5.th., 8000 Århus C, Danmark

E-mail: info@nordisklaan.dk

Åbningstider: Man-Fre 9-16, Lør 9-12

Hjemmeside: Nordisklaan.dk

Nordisk Lån FAQ

📌 Hvordan ansøger jeg om et lån hos Nordisk Lån?

Du ansøger om et lån hos Nordisk Lån via hjemmesiden Nordisklaan.dk. Processen er let og enkel via kun få trin, og det tager kun et par minutter at ansøge. Vælg blot lånebeløb og løbetid, indtast dine personlige informationer og søg via NemID. Herefter vil en medarbejder kontakte dig med en tilbagemelding.

📌 Hvem kan få et lån hos Nordisk Lån?

Som udgangspunkt skal man være over 18 år og have en fast bopæl i Danmark for at komme i betragtning til at kunne få et lån hos Nordisk Lån. Herudover skal man have et fast arbejde med en årlig indkomst på mindst 150.000 kroner og ikke være registreret i RKI. Man skal også kreditvurderes efter de almindelige standarder.

📌 Hvor mange penge kan man låne hos Nordisk Lån?

Nordisk Lån tilbyder et privatlån (også kaldet et forbrugslån), og her kan man låne mellem 7.000 og 75.000 kroner. Lånet er beregnet til private indkøb eller investeringer, og der skal ikke stilles sikkerhed som hos banken. Der spørges heller ikke ind til, hvad pengene skal bruges til. Man vælger også selv sin løbetid på mellem 12 og 72 måneder.

📌 Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Først ansøger du om lånet på Nordisk Låns hjemmeside, og kort efter får du at vide, om du kan blive godkendt. Herefter udfærdiges en kontrakt, som du skal skrive under på. Når Nordisk Lån modtager kontrakten i underskreven tilstand, kan pengene blive udbetalt. Det tager op til 2 arbejdsdage, men du kan godt opleve allerede at få pengene udbetalt samme dag.

📌 Er det sikkert at ansøge om et lån hos Nordisk Lån?

Nordisk Lån har et højt fokus på sikkerheden, idet man ansøger om lånet online. Man skal logge ind via NemID, hvilket bidrager til sikkerheden, og herefter kan man også vælge at underskrive med NemID. Herudover bliver alle de informationer, som man sender i ansøgningen, krypteret, hvilket betyder, at de ikke kan læses af uvedkommende.

Virksomhedskontakter NORDISK LÅN
Officielle site www.nordisklaan.dk
Adresse Teglholm Allé 15 2450 København S

Anmeldelser af NORDISK LÅN 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er rigtig godt tilfreds med min beslutning om at låne penge hos Nordisk Lån. Login på hjemmesiden føltes rigtig sikkert og trygt, hvilket er vigtigt for mig, når jeg foretager handlinger på internettet. Faktisk føltes hele processen meget sikker, og det gælder også deres behandling af følsomme oplysninger. Alt i alt en god service, og så var virksomheden desuden rigtig hurtige med deres tilbagemeldinger.

I forbindelse med min Nordisk Lån kontakt har jeg oplevet en rigtig god behandling. Jeg var imponeret over, hvor kort tid der gik, fra jeg ansøgte online, til jeg fik svar fra virksomheden. Det er rigtig godt, hvis man gerne vil have pengene hurtigt. I forbindelse med udbetaling af pengene oplevede jeg ligeledes, at der heller ikke gik særlig lang tid, før pengene var blevet udbetalt til min konto.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde